Μαξίμου: Έξοδα 70.000 ευρώ για προμήθεια εξοπλισμού τηλεδιασκέψεων

Στα 70.062,48 ευρώ ανέρχεται η λυπητερή των αγορών του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο κινείται σε τροχιά ευθυγράμμισης με την τεχνολογική… επανάσταση!

Σύμφωνα με την απόφαση: «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Τηλεδιάσκεψης (Videoconference Room) στο Πρωθυπουργικό Γραφείο», το Μέγαρο Μαξίμου μέσω απευθείας ανάθεσης στην εταιρία ΤΕΛΜΑΚΟ ΑΕ θα προμηθευτεί εξοπλισμό τηλεδιασκέψεων.

Το κόστος φτάνει τα 70.062,48 συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και προβλέπει τη λειτουργία πλήρους εξοπλισμένου χώρου τηλεδιάσκεψης (Video Conference Room) στο γραφείο του πρωθυπουργού, με την προμήθεια:

• Φορητού Συστήματος Τηλεδιάσκεψης για το Γραφείο του Πρωθυπουργού

• Σύστημα Τηλεδιάσκεψης για την Αίθουσα του Συμβουλίου

Αλήθεια, οι τηλεδιασκέψεις που έκανε τόσο καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης πώς γίνονταν;

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου, η Προεδρία της Κυβέρνησης είχε δεσμεύσει ποσό ύψους 72.000 ευρώ για την πραγματοποίηση πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού σχετικά με την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής. Αφορούσε η δέσμευση του ποσού αυτού την απευθείας ανάθεση στην ΤΕΛΜΑΚΟ ή όχι;

Η απόφαση:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.