Μαξίμου για Μητσοτάκη: Έκδηλος ο πανικός του για ενδεχόμενη λύση του ονοματολογικού της πΓΔΜ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Έκδηλος ο πανικός του για ενδεχόμενη λύση του ονοματολογικού της πΓΔΜ

Για υποκρισία, πανικό, πατριδοκαπηλία αλλά και λεκτικό ακροβατισμό κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος», αναφέρει ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και σημειώνει με καυστικό τρόπο τα όσα έκαναν έως σήμερα οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και «ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει (σ.σ. σήμερα η κυβέρνηση».

Και συμπληρώνει:

«Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες».

Παράλληλα επισημαίνει πως στις επαφές του με ξένους αξιωματούχους υποκρίνεται πως είναι υπέρ της λύσης σε αντίθεση με το εσωτερικό όπου ακολουθεί «τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης».

Όλη η ανακοίνωση:

«Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη για το ενδεχόμενο επίλυσης του ονοματολογικού, που οι κυβερνήσεις της ΝΔ κληροδότησαν στη χώρα, γίνεται κάθε μέρα και πιο έκδηλος.

Καλά κάνει, διότι ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά:

  • και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν,
  • και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση,
  • και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει.

Εξάλλου, βρίσκεται στα ρετιρέ της ΝΔ μαζί τους.

Όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες.

Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα, τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter