Μαξίμου για ΝΔ: Η αναθεώρηση είναι σοβαρή διαδικασία, ας σοβαρευτούν!

Μαξίμου για ΝΔ: Η αναθεώρηση είναι σοβαρή διαδικασία, ας σοβαρευτούν!

Για φόβο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της Αναθεώρησης του Συντάγματος έκαναν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου υπογραμμίζοντας την αλλαγή πλεύσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Όπως ανέφεραν, πρόκειται για αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας και σημείωναν πως «η αναθεώρηση του Συντάγματος αποτελεί εξαιρετικά σοβαρή δημοκρατική διαδικασία και δεν μπορεί να εξαρτάται από τις εσωκομματικές διαφωνίες της ΝΔ.»

«Μία ημέρα μετά τις προτάσεις του Πρωθυπουργού, η αμηχανία της ΝΔ να πάρει σαφή θέση για την επικείμενη Συνταγματική Αναθεώρηση είναι πασιφανής», σημείωναν και πρόσθεταν:

«Προχθές και χθες διαρροές από την Πειραιώς κατήγγειλαν το ΣΥΡΙΖΑ και απαξίωναν τη διαδικασία, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ θα απέχει. Σήμερα, μετά την κατακραυγή, η ΝΔ φαίνεται πως το ξανασκέφτεται.»

Για να καταλήξουν:

«Ας λύσουν λοιπόν τα προβλήματά τους και ας σοβαρευτούν, παίρνοντας μία ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση για το μείζον ζήτημα και όσα πρότεινε χθες ο Πρωθυπουργός.

Κανένα πρόσχημα πια δε μπορεί να κρύψει το φόβο της ΝΔ, ούτε για τις προοδευτικές τομές, ούτε για την αλλαγή στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter