Αιχμηρό σχόλιο Μαξίμου για συνέντευξη Μαρινάκη: Ως αρχηγός κόμματος δικαιούται και διακαναλική

Αιχμηρό σχόλιο Μαξίμου για συνέντευξη Μαρινάκη: Ως αρχηγός κόμματος δικαιούται και διακαναλική

«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού για την συνέντευξη που έδψσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Πέμπτης στον Alpha.

Παράλληλα, το Μαξίμου αναφέρει πως «όσο βγαίνει, (σ.σ. και δίνει συνεντεύξεις) τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα»».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις.

Χθες, σε μία αμιγώς πολιτική συνέντευξη στον Alpha, μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα.

Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι.

Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου, δικαιούται και διακαναλική.

Γιατί όσο βγαίνει, τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter