Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία υπερασπίζονται την «Ομάδα Αλήθειας»

Μαξίμου και Νέα Δημοκρατία υπερασπίζονται την «Ομάδα Αλήθειας»

Μπούμεραγκ γυρίζει η επιχείρηση λάσπης κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιχείρησε το Μέγαρο Μαξίμου εργαλειοποιώντας αναφορές του Πάνου Σκουρλέτη για «στημένο μηχανισμό και παράκεντρα» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφού από τον Θάνο Πλεύρη και τη Σοφία Βούλτεψη έως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν διστάζουν να υπερασπιστούν το… έργο του προπαγανδιστικού μηχανισμού δολοφονίας χαρακτήρων της γνωστής «Ομάδας Αλήθειας».

Ταραχή προκάλεσε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ερώτηση που δέχθηκε για την λειτουργία της «Ομάδας Αλήθειας» και τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για «ψηφιακό παρακράτος», με τον Παύλο Μαρινάκη να φτάνει μάλιστα στο σημείο να υπερασπιστεί τον προπαγανδιστικό μηχανισμό που δρά εδώ και χρόνια προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας, προσφέροντας μαζί με βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης την πιο απόλυτη απόδειξη των σχέσεών της με το Μοσχάτο.

Ο εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες του Δημήτρη Μάντζου από το ΠΑΣΟΚ για «ψηφιακό παρακράτος», καθώς και τα πυρά του Παύλου Πολάκη για την «Ομάδα Αλήθειας» και τον «στρατό από trolls» της Νέας Δημοκρατίας, στήνοντας τείχος προστασίας στον γαλάζιο προπαγανδιστικό μηχανισμό.

Πριν από αυτόν, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη είχε υπερασπιστεί τον συγκεκριμένο προπαγανδιστικό μηχανισμό, ρωτώντας απέναντι στην κριτική πως «ξεχωρίζω τι κάνει ο ένας και τι κάνει ο άλλος. Το να μας λέτε παιδεραστές είναι το ίδιο με το να βγάζει κάποιος βιντεάκια;». Την ίδια ώρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, επίσης υπερασπίστηκε την Ομάδα Αλήθειας, δηλώνοντας πως «είναι χυδαιότητα αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με την Ομάδα Αλήθειας, η οποία βγάζει παλιά βιντεάκια».

«Η επιχειρούμενη προσπάθεια συμψηφισμού ή ίσων αποστάσεων ή οτιδήποτε άλλο με ένα εντελώς άσχετο, με μια σειρά από άσχετα επιχειρήματα χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, κάποια ταύτιση κατηγοριών ή ταύτιση υπογείων γεμάτων λάσπη ανώνυμων trolls με μία σελίδα η οποία μπορεί να κάνει κριτική και να αναπαράγει κάποια πράγματα, τα οποία θεωρεί ότι πρέπει να αναπαραχθούν, νομίζω ότι είναι άστοχη και δεν έχει καμία σχέση» επιχείρησε ο Π. Μαρινάκης να… διαχωρίσει την Ομάδα Αλήθειας από τα λεγόμενα του Π. Σκουρλέτη για τον ΣΥΡΙΖΑ, που πυροδότησαν και την αντιπαράθεση των ημερών.

«Μέσα στο πλαίσιο της ανταλλαγής, τέλος πάντων, “πυρών” εσωκομματικών και των κατηγοριών, αναδείχθηκε κάτι το οποίο είναι νομίζω πάρα πολύ σοβαρό, ένα μείζον ζήτημα, το οποίο βέβαια πολλοί από εμάς και όχι μόνο στο δικό μας κόμμα και όχι μόνο πολιτικοί και δημοσιογράφοι, πολίτες, ιδιώτες, το αντιμετωπίσαμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τον “βούρκο” του διαδικτύου, που πολλές φορές είχε χαρακτηριστεί ότι προέρχεται από τα “υπόγεια της Κουμουνδούρου”» είπε μεταξύ άλλων ο Π. Μαρινάκης, πασχίζοντας μέσα στην δική του επιχείρηση συμψηφισμών να βάλει από την δημόσια κριτική έως τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα κατά της κυβέρνησης.

«Όλοι καταλαβαίναμε τι συνέβαινε, όλοι το βλέπαμε, μαζικές επιθέσεις, απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρων, επιθέσεις σε πολιτικούς, αλλά και τις οικογένειές τους, τις συζύγους ή τους συζύγους τους, τα παιδιά τους, προσωπικές επιθέσεις από ανώνυμα trolls, ταύτιση ολόκληρων κομμάτων με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Χυδαία hashtags, ακόμα και κατά του Πρωθυπουργού, πολλών άλλων πολιτικών. Τα έχουμε δει αυτά, τα έχουμε ζήσει. Έρχεται, όμως, ένας διατελέσας Γραμματέας του κόμματος αυτού, του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης – δεν ξέρω γιατί το έκανε κατόπιν εορτής, αλλά το είπε– και είπε κάτι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο εμπλέκει, σύμφωνα με αυτά που είπε, ακόμα και τον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter