Μαξίμου: Κανένας συμβασιούχος δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει χρήματα

Μαξίμου: Κανένας συμβασιούχος δεν θα χρειαστεί να επιστρέψει χρήματα

«Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής χρημάτων από οποιονδήποτε δεν έχει πληρωθεί», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, μετά την ενημέρωση της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα και τα αντίμετρα που προβλέπει η συμφωνία.

Διευκρινίσεις δόθηκαν, μεταξύ άλλων, και για τις γνωμοδοτήσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, επί των οποίων είναι εκπεφρασμένες οι θέσεις της κυβέρνησης.

«Κρατάτε «μικρό καλάθι» σε σχέση με όσα ακούγονται για τη μη πληρωμή δεδουλευμένων», αναφέρουν με νόημα κύκλοι της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των συμβασιούχων των ΟΤΑ.

Οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν ότι «δεν τίθεται ζήτημα επιστροφής χρημάτων από οποιονδήποτε δεν έχει πληρωθεί». Επιπλέον, τονίζουν ότι σε κάθε περίπτωση ισχύει «μέχρι κεραίας» η χθεσινή δέσμευση της κυβέρνησης (ότι κανένας άνθρωπος δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα ευρώ για τη δουλειά που έχει προσφέρει), και από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, αλλά και κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσημης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Όπως υπογραμμίζουν, «η κυβέρνηση θα αναλάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία, νομοθετική ή άλλη, ώστε κανένας άνθρωπος να μη χρειαστεί να επιστρέψει χρήματα ή να μην πληρωθεί».

(Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter