Μαξίμου: ΝΔ & ΚΙΝΑΛ σχεδιάζουν την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis

Μαξίμου: ΝΔ & ΚΙΝΑΛ σχεδιάζουν την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis

Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου στις προκλητικές δηλώσεις τόσο του Χαράλαμπου Αθανασίου περί μίζας «στα καθήκοντα του υπουργού» όσο και στην επιθυμία του Ευάγγελου Βενιζέλου περί παραγραφής τυχόν πολιτικών ευθυνών στην υπόθεση Novartis.

«Μετά τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για το σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis.

Με περισσό θράσος ο κ. Αθανασίου τόλμησε να ξεστομίσει τη φράση ότι “η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού” και επομένως τυχόν εγκληματικές πράξεις πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έχουν παραγραφεί και θα παραμείνουν ατιμώρητες», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου και συμπληρώνει:

«ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών τους για τη Novartis, καταψηφίζοντας την τροποποίηση που ψήφισε ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Συνταγματική Αναθεώρηση για τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα.»

Μυστικά & Documento

05/02/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter