Σκληρή απάντηση στη Ν.Δ.

Μαξίμου προς Ν.Δ. για Στέλιο Παππά: Κωμικοτραγικό να μιλά η παράταξη του νεποτισμού και των τζακιών

Σκληρή απάντηση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού μετά την κριτική της Νέας Δημοκρατίας στην τοποθέτηση ως προέδρου του ΟΑΣΘ του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για αήθη και συκοφαντική επίθεση ενώ σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος «απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της (Ν.Δ.)»

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ο Στέλιος Παππάς τίθεται επικεφαλής του ΟΣΘ για να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγεία» που δημιούργησαν όσοι απολάμβαναν την στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται επίσης πως είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό μια παράταξη η οποία «διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας».

Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση:

Σχόλιο γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχετικά με την επίθεση της ΝΔ στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ

Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να επιτεθεί με αήθη και συκοφαντικό τρόπο απέναντι σε έναν άνθρωπο, του οποίου η ιστορία και η πορεία, απέχει έτη φωτός από τα πρότυπα των κομματαρχών που συνήθιζαν να διορίζουν οι κυβερνήσεις της.

Ο Στέλιος Παππάς έχοντας πορεία δεκαετιών στο αριστερό και δημοκρατικό κίνημα και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, διατελώντας παράλληλα και Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με καθολική αποδοχή από όλες τις παρατάξεις, αναλαμβάνει ένα κρίσιμο έργο.

Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ. Με προσδιορισμένη τη χρονική διάρκεια της θητείας του, συγκεκριμένα καθήκοντα και χωρίς αμοιβή. Τίθεται επικεφαλής μιας προσπάθειας να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγεία» που δημιούργησαν στον οργανισμό, αυτοί που για χρόνια απολάμβαναν τη στήριξη και την κάλυψη των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μία παράταξη η οποία διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι κωμικοτραγικό να εξαπολύει κατηγορίες για νεποτισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.