Μαξίμου προς ΝΔ και ΚΙΝΑΛ: Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη σας

Μαξίμου προς ΝΔ και ΚΙΝΑΛ: Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη σας

Στη στάση και στις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής μετά την απόφαση προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου επανέρχεται το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Μιλά για «αξιοθαύμαστη, αν και με καταφανείς στόχους» προσπάθεια να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, τα μαύρα ταμεία και το χορό των εκατομμυρίων «από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου συστήματος που οικοδόμησαν».

Παράλληλα επαναλαμβάνει πως αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, «επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι» και συμπληρώνει:

«Οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους», καταλήγοντας:

«Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός»

Όλη η ανακοίνωση:

Είναι αξιοθαύμαστη, αν και με καταφανείς στόχους, η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων, από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν.

Αντί να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τον εκφυλισμό, την ηθική κατάντια και την καταρράκωση θεσμών και αξιών επιχειρούν με λάσπη στον ανεμιστήρα να πείσουν ότι όλοι είμαστε ίδιοι.

Οι έρευνες και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης όμως δεν αποκρύβονται, δεν παραγνωρίζονται και πολύ περισσότερο δεν συμψηφίζονται με τη λάσπη τους.

Ο ελληνικός λαός έχει κρίση, έχει γνώση και διαμορφώνει άποψη πέρα και έξω από τους σχεδιασμούς και τις βλακώδεις επικοινωνιακές δήθεν καταιγίδες που ενορχηστρώνουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Η μόνη ομερτά που υπήρχε αλλά σπάει μέρα με τη μέρα είναι αυτή του κου Μητσοτάκη και των εκσυγχρονιστών συνοδοιπόρων του.

Πιθανόν περιμένουν κάτι και φοβούνται. Εξ ου και ο πανικός. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter