Μαυραγάνης: Έχω παραδώσει την παραίτησή μου στον Καμμένο εδώ και 30 ημέρες

Μαυραγάνης: Έχω παραδώσει την παραίτησή μου στον Καμμένο εδώ και 30 ημέρες

Την παραίτησή του από το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97.8.

Μάλιστα, όπως είπε, έχει παραδώσει το κείμενο της παραίτησής του στον Πάνο Καμμένο εδώ και 30 ημέρες, δηλώνοντας την απόφασή του να τον ακολουθήσει στην επιλογή του. 

Επίσης, αποκάλυψε ότι οι ΑΝΕΛ έχουν συντάξει κείμενο προσφυγής κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Σχετικά με την παραίτησή του σχολίασε «έχω δώσει εξουσιοδότηση με δήλωση παραιτήσεως προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εδώ και 30-35 ημέρες. Ήδη έχω υποβάλει την παραίτησή μου στον πρόεδρο, ο οποίος θα τη χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε κρίνει, οπότε λογικά αύριο το πρωί».

Αναφορικά με τις εξελίξεις και τη στάση των υπόλοιπων στελεχών του κόμματος, σημείωσε «ο καθένας λειτουργεί με βάση τη συνείδησή του. Εγώ θεωρώ ότι εφόσον οι ΑΝΕΛ έχουν κάποιες αρχές τις οποίες αποδέχτηκα συμμετέχοντας σε συνέδριο του κινήματος δεν θα μπορούσα στη φάση αυτή με δέλεαρ ένα αντάλλαγμα, είτε ηθελημένο είτε αθέλητο, να παραμείνω ακόμη 8-9 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2019 ή όποτε γίνουν εκλογές στη θέση του υφυπουργό, δεν θα με περιποιούσε τιμή». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter