Μαυραγάνης: Θα δοθεί παράταση για την ηλεκτρική κάρτα – Τι λέει για τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια

Μαυραγάνης: Θα δοθεί παράταση για την ηλεκτρική κάρτα – Τι λέει για τις μεγάλες ουρές στα εκδοτήρια

Ατελείωτες είναι καθημερινά οι ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης εξήγησε ότι για την ανανέωση της κάρτας οι πολίτες μπορούν να καταθέσουν τα στοιχεία με το φάκελό και να λάβουν την κάρτα τους στην πόρτα του σπιτιού τους με το ταχυδρομείο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα δοθεί και νέα παράταση αν χρειασθεί πέραν τις 5 Νοεμβρίου για όσους πολίτες λήγουν οι κάρτες τους και επιλέγουν να ανανεώνουν από τον γκισέ και ως τις 15 για όσους επιλέγουν τη διαδικασία του φακέλου.

Σημειώνεται ότι τα παλιά εισιτήρια θα ακυρώνονται και μετά τις 5 Νοεμβρίου ενώ για όσα δεν έχουν ακυρωθεί ο ΟΑΣΑ θα λάβει απόφαση σε λίγες μέρες για ανταλλαγή των χάρτινων εισιτηρίων με νέα.

Επιπλέον υπάρχει η λύση της μη προσωποποιημένης κάρτας που μπορεί να επαναφορτιστεί με 2 ευρώ καθώς και το επαναφορτιζόμενο εισιτήριο των 5 ευρώ. Η μη προσωποποιημένη κάρτα μπορεί να βγει από το oasa.gr ή από το αυτόματο μηχάνημα.

Επίσης ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι έχει δοθεί εντολή να εκδοθούν και τα μοναδιαία εισιτήρια που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

Τα παλιά εισιτήρια θα ακυρώνονται και μετά τις 5 Νοεμβρίου ενώ για όσα δεν έχουν ακυρωθεί ο ΟΑΣΑ θα λάβει απόφαση σε λίγες μέρες για ανταλλαγή των χάρτινων εισιτηρίων με νέα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter