Μαύρες μπογιές και συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα στο γραφείο Αυγενάκη

Μαύρες μπογιές και συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα στο γραφείο Αυγενάκη

Σημαντικές φθορές προκάλεσε ομάδα ατόμων στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Περίπου δέκα άτομα εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης, πέταξαν μαύρες μπογιές στους τοίχους και έγραψαν συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο Αυγενάκης με ανάρτηση του στο Facebook:

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter