Μαύρο παγωτό: Η νέα μόδα στο Λος Άντζελες

Μαύρο παγωτό: Η νέα μόδα στο Λος Άντζελες

Μια από τις πλέον πρόσφατες και  πρωτότυπες τάσεις στις ΗΠΑ είναι μια γκόθικ βάφλα χωνάκι, ένα μαύρο παγωτό χωνάκι. Ναι, μαύρο παγωτό! Για την ώρα, διαθέσιμο στο Λος ‘Αντζελες, στο παγωτατζίδικο «Little Damage» (σ.σ. «Μικρή Ζημιά», η επωνυμία του παγωτατζίδικου. Τυχαίο;).

Οι εγκέφαλοι πίσω από αυτήν την έμπνευση δεν χρησιμοποιούν χρωστικές ουσίες για το «γκόθικ» παγωτό. Χρησιμοποιούν ενεργό ξυλάνθρακα (ο οποίος συχνά χρησιμοποιείται για την απορρόφηση βλαβερών ουσιών το ανθρώπινο σώμα). Κατά συνέπεια, υγεία! Αλλά και καινούργιες γεύσεις από τα εφευρετικά μυαλά του «Little Damage»: mango sticky rice, beet, unicorn tears, κι άλλες, κι άλλες. Και ως topping, fruity pebbles ή caramel popcorn.

Ό,τι πρέπει για φωτογραφίες στον λογαριασμό μας στο Instagram. Το καλοκαίρι είναι στην πόρτα, χτυπάει το κουδούνι, καιρός για παγωτό, ίσως για λίγο πιο badass παγωτό.

Η ιστοσελίδα Bored Panda, απλόχερα, προσφέρει τρεις σελίδες με φωτό του «γκόθικ» παγωτού, ανεβασμένες σε διάφορους λογαριασμούς Instagram. Μιας και το Λος ‘Αντζελες πέφτει λίγο μακριά – και ακριβά – ας το «φάμε» με τα μάτια:

http://www.boredpanda.com/black-ice-cream-cone-little-damage/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter