Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μαυρωτάς: Το Ποτάμι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Το Ποτάμι θα ψηφίσει για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών διαβεβαίωσε ο γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμού Γιώργος Μαυρωτάς

«Αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να εκβιάσει ψήφο εμπιστοσύνης ας μην υπολογίζει σε εμάς. Αλλά τη στάση μας στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα την καθορίσουμε με βάση τη στάση των ΑΝΕΛ», ανέφερε μιλώντας στον Νews 24/7 και πρόσθεσε:

«Το Ποτάμι πιστεύει ότι η συμφωνία είναι στην κατεύθυνση της εθνικής γραμμής, είναι μια ευκαιρία απεγκλωβισμού από ένα πρόβλημα που μας ταλανίζει για δεκαετίες, δεν είναι η ιδανική λύση, είναι όμως βιώσιμη λύση».

Σημείωσε επίσης πως οι δύο βουλευτές, Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός έχουν διαφωνίες με τα ως τώρα δεδομένα προσθέτοντα πως «στο συνέδριο θα επιβεβαιωθεί η στάση του Ποταμιού».

Όπως είπε, άποψή του είναι ότι «ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ θα λέει από μέσα του “βάστα Ποτάμι” για να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών».

Ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού δεν συμφωνεί με την θέση του Σπύρου Λυκούδη ότι το Ποτάμι έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο. Τάχθηκε υπέρ της αυτόνομης καθόδου του Ποταμιού στις εκλογές και σημείωσε ότι «το Ποτάμι έχει τις ιδέες και τους ανθρώπους για να συμμετάσχει σε μια κυβερνητική προσπάθεια στη βάση αρχών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter