«Μάζεψε» την αθλιότητα κατά της Μάγδας Φύσσα ο Βελόπουλος – Τι του είπε ο Τασούλας

«Μάζεψε» την αθλιότητα κατά της Μάγδας Φύσσα ο Βελόπουλος – Τι του είπε ο Τασούλας

Άρον άρον ανακάλεσε τα ψεύδη κατά της οικογένειας Φύσσα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μετά την επιστολή της μητέρας του Παύλου στον πρόεδρο της Βουλής. Τι διημείφθη μεταξύ Κωνσταντίνου Τασούλα και Κυριάκου Βελόπουλου.

Την αθλιότητα περί δήθεν αποζημίωσης ύψους 800.000 ευρώ για τη δολοφονία του αντιφασίστα γιου της διόρθωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter.

«Έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε μια εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι η οικογένεια Φύσσα ουδέποτε αποζημιώθηκε από το Δημόσιο» σημειώνει σε ανάρτησή του διορθώνοντας όσα ψευδώς ισχυριζόταν.

Προηγήθηκε η επιστολή της Μάγδας Φύσσα στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία τον καλούσε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μη διαδοθούν αυτές οι συκοφαντίες στο Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή της Μάγδας Φύσσα προς τον Τασούλα: Σταματήστε τα fake news του Βελόπουλου περί αποζημίωσης

Επικοινωνία Τασούλα – Βελόπουλου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν ο Κων. Τασούλας έλαβε την επιστολή της Μάγδας Φύσσα, επικοινώνησε με την δικηγόρο της οικογένειας προκειμένου να λάβει έγκριση για τη διαβίβασή της στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

Εν συνεχεία, κάλεσε τον Κυρ. Βελόπουλο και του παρέθεσε το περιεχόμενο της επιστολής, επισημαίνοντας ότι η μητέρα του Παύλου δεν έχει καν αιτηθεί αποζημίωση για τη δολοφονία του γιου της από τους καταδικασμένους χρυσαυγίτες.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ζήτησε να λάβει και εκείνος με τη σειρά του την επιστολή προκειμένου να τη διαβάσει και να αποκαταστήσει όσα ψευδώς διακινούσε. Όπερ και εγένετο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter