«Μαζεύουν» τώρα τα δημοσιεύματά τους για το σκάνδαλο Novartis ΣΚΑΪ, Καθημερινή και in.gr

«Μαζεύουν» τώρα τα δημοσιεύματά τους για το σκάνδαλο Novartis ΣΚΑΪ, Καθημερινή και in.gr

Νέα δεδομένα για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου- Τουλουπάκη σχετικά με την υπόθεση Novartis ανακάλυψαν ξαφνικά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, με το ΣΚΑΪ να φτάνει στο σημείο ακόμα και να ζητήσει… συγγνώμη για χθεσινό του παραπλανητικό δημοσίευμα.

Τα περί παραπομπής της πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου είχε σπεύσει να δημοσιεύσει χθες το βράδυ ο ΣΚΑΪ, όπως κι άλλα ΜΜΕ. Σήμερα, ωστόσο μετά το πολιτικό βατερλό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου η οποία απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες για τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Novartis τον Κώστα Βαξεβάνη και τους υπόλοιπους κατηγορουμένους δημοσιογράφους, ξαφνικά ανακάλυψαν νέα δεδομένα στην υπόθεση, επισημαίνοντας πως η παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη έχει να κάνει με αδικήματα που δεν αφορούν το σκάνδαλο.

 

Αφού λοιπόν, η Ιωάννα Μάνδρου αναλύει τους λόγους που τελικά παραπέμπονται Τουλουπάκη- Παπαγγελόπουλος με μια υποσημείωση στο τέλος ζητάει συγγνώμη από τους αναγνώστες για την χθεσινή παραπληροφόρηση. «Σημειώνεται ότι η πληροφόρηση αργά χθες το βράδυ για παραπομπή Παπαγγελόπουλου- Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια, ήταν ψευδής και ως εκ τούτου η υπογράφουσα στο μέτρο που της αναλογεί η ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες μας ζητά συγνώμη. Επίσης σημειώνεται ότι το σύνολο του Τύπου δημοσίευσε τις ίδιες πληροφορίες, ενώ οι πηγές των πληροφοριών αυτών υπήρξαν ανώτατες δικαστικές πηγές.»

Το ίδιο έσπευσε να κάνει η Ιωάννα Μάνδρου και στο κείμενό που υπογράφει στην kathimerini.gr. Με μια εισαγωγή πάνω από την κεντρική φωτογραφία του κειμένου σχολιάζει: «Η πληροφόρηση αργά χθες το βράδυ για παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών, σχετικά με την υπόθεση Novartis, δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια – Oι λόγοι για τους οποίους τελικά παραπέμπονται.»

 

Ανατροπή και νέα δεδομένα στην υπόθεση Novartis «βλέπει» και το in.gr το οποίο διευκρινίζει πως «τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται σε δίκη δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πολύκροτη υπόθεση της Novartis».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter