Μαζεύουν υπογραφές για τιμωρία του Ράμος – Θα προλάβει το Μουντιάλ ο Σαλάχ

Μαζεύουν υπογραφές για τιμωρία του Ράμος – Θα προλάβει το Μουντιάλ ο Σαλάχ

Σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι υπέγραψαν μια ηλεκτρονική αναφορά ζητώντας από τη FIFA και την UEFA να τιμωρήσουν τον Σέρχιο Ράμος για «σκόπιμη βλάβη» στον Μοχάμεντ Σαλάχ, στον τελικό του Champions League το περασμένο Σάββατο (26/5).

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της νίκης 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ, ο Ράμος έριξε τον Σαλάχ στο έδαφος, έχοντας «κλειδώσει» το χέρι του αντιπάλου του, που τραυματίστηκε στον ώμο.

Η φάση συνέβη στο 25ο λεπτό, ο Αφρικανός φορ προσπάθησε να συνεχίσει αλλά αντικαταστάθηκε έξι λεπτά αργότερα. Η αιγυπτιακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι του 26χρονου επιθετικού στον ώμο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα ως προς την ανάκαμψή του, με αποτέλεσμα ο Σαλάχ να κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο αρχίζει στις 14 Ιουνίου στη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (EFA) Hany Abo Rida δήλωσε πάντως ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα χάσει το πρώτο παιχνίδι της Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, αλλά θα ανακάμψει εγκαίρως για να παίξει στις 19 Ιουνίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter