Άμεση η κινητοποίηση του κόσμου

Μαζεύτηκαν τα 300.000 ευρώ για τον μικρό Νέστορα

Μετά από την άμεση κινητοποίηση του κόσμου μαζεύτηκαν τα 300.000 ευρώ που απαιτούνταν για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μικρός Νέστορας από τη Θεσσαλονίκη

Ο Νέστορας, εξαιτίας της σπάνιας μορφής καρδιοπάθειας από την οποία πάσχει, πρέπει να μεταφερθεί στη Βοστώνη, για να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Παράλληλα, η εγχείριση έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουλίου, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού έχει αναλάβει να βοηθήσει για τη μετάβαση της οικογένειας στην Αμερική.

Το ποσό που απαιτείται για τη νοσηλεία ανέρχεται στις 300.000 ευρώ, το οποίο μαζεύτηκε εντός λίγων ημερών χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πολιτών.

Το μήνυμα της οικογένειας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο μας!

Το ποσό έχει συγκεντρωθεί. Θα σας παρακαλέσουμε, όσοι κάνετε ενέργειες / δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων, να προχωρήσετε σε κατάθεση άμεσα, ώστε να ενημερωθούμε από τις τράπεζες για το τελικό ποσό που έχει μαζευτεί.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας!

Από καρδιάς σας ευχαριστούμε!»

Με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο μας! Το ποσό έχει συγκεντρωθεί. Θα σας παρακαλέσο...

Posted by Από καρδιάς για το Νέστορα - Follow Nestor's heart on Mittwoch, 5. Juli 2017
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.