Μαζική παρέμβαση στο Facebook της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Μαζική παρέμβαση στο Facebook της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Εκατοντάδες είναι τα μηνύματα που έχουν σταλεί στο facebook προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους πολίτες να ζητούν την παρέμβαση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ούτως ώστε να παρέμβει σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα, προκειμένου η χώρα να μη θρηνήσει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας.

Οι πολίτες αναρτούν μηνύματα κάτω από την τελευταία ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο facebook, θέλοντας να της ασκήσουν, με κόσμιο τρόπο, πίεση ώστε να πάρει θέση στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Αρκετοί χρήστες του δημοφιλούς social media καλούν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παρέμβει και ως νομικός, ούτως ώστε να σωθεί η ζωή του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ορισμένοι πολίτες καλούν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να αναλάβει δράση ούτως ώστε να μη γίνει η πρώτη Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας κατά τη θητεία της οποίας πέθανε απεργός πείνας.

Καταγγελίες για λογοκρισία

Πέρα από τα εκατοντάδες σχόλια, υπάρχουν και διαμαρτυρίες ως προς τους διαχειριστές της σελίδας, καθώς αρκετοί πολίτες εκφράζουν παράπονα για σβήσιμο των σχολίων τους, παρά το γεγονός πως, όπως οι ίδιοι ανέφεραν, δεν ήταν προσβλητικά ή υβριστικά. Μεταξύ των χρηστών οι οποίοι είδαν το σχόλιό τους να διαγράφεται ήταν και ο δημοσιογράφος Νίκος Σαραντάκος, που έλαβε σχετική ειδοποίηση από το Facebook σχετικά με «παραβίαση των όρων της κοινότητας».

Υπενθυμίζεται ότι οι καταγγελίες σχετικά με διαγραφές σχολίων αλλά και μπλοκαρίσματα λογαριασμών χρηστών που ανάρτησαν δημοσιεύσεις σχετικές με τον Δημήτρη Κουφοντίνα ξεκίνησαν από το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης: Το Facebook μπλοκάρει λογαριασμούς δημοσιογράφων που κάνουν κριτική στην κυβέρνηση για τον Κουφοντίνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter