Μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση υπέρ καταδίκης Χρυσής Αυγής και κατά κρατικής καταστολής (Photos)

Μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση υπέρ καταδίκης Χρυσής Αυγής και κατά κρατικής καταστολής (Photos)

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με βασικό αίτημα την καταδίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής και κατά της κρατικής καταστολής.

Από νωρίς το μεσημέρι αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια. Ξεχωριστή συγκέντρωση και κάλεσμα είχε απευθύνει η ΚΕΕΡΦΑ.

Λίγο μετά τις 14.00 η πορεία ξεκίνησε με κατεύθυνση το Σύνταγμα και ολοκληρώθηκε ειρηνικά λίγο μετά τις 15.00.

Κοινό αίτημα της αντιφασιστικής κινητοποίησης είναι να μην πέσει στα μαλακά η οργάνωση του Μιχαλολιάκου για να μην επιστρέψουν ξανά στους δρόμους τα τάγματα εφόδου.

Οι διαδηλωτές βροντοφώναξαν για να μην περάσει η εισαγγελική πρόταση που απαλλάσσει τους νεοναζί από τα εγκλήματά τους.

Κάλεσμα στη συγκέντρωση απηύθυναν οι: Αναμέτρηση (Ομάδα Κομμουνιστών/στριών), Αριστερή Ανασύνθεση (ΑΡΑΝ), Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση (ΑΡΑΣ), ΔΕΑ, ΕΚΚΕ, ΚΚΕ(μ-λ), Κόκκινο Νήμα, Κρίση+Κριτική,Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ), ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, νΚΑ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά.

Επίσης, η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «η Ενότητα» , η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, ο Χαντίμ Χουσείν, πατέρας του Σαχζάτ Λουκμάν, η Μαρία Κασκαρίκα, μητέρα του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter