Μαζική κινητοποίηση στο Μεσολόγγι ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου (Video)

Μαζική κινητοποίηση στο Μεσολόγγι ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου (Video)
Φωτογραφία: messolonghinews.gr

Την μεγάλη τους ανησυχία εξέφρασαν χθες οι πολίτες του Μεσολογγίου για το μέλλον του νοσοκομείου της περιοχής τους σε μια μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή ζητώντας να μην υποβαθμιστεί ή να μην κλείσει το νοσοκομείο αλλά και να στελεχωθεί άμεσα.

Αρχικά, συγκεντρώθηκαν στην πύλη του νοσοκομείου και ακολούθησε πορεία προς την κεντρική πλατεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες.

«Σήμερα, στέλνουμε ένα αποφασιστικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, λέγοντας: Φτάνει πια! Ως εδώ με την υποβάθμιση της Υγείας», τόνισε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΑ, Μάκης Αραβανής, επισημαίνοντας:

«Η Υγεία δεν είναι εμπόρευμα. Είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να προσφέρεται σε όλους ισότιμα και δωρεάν. Η συγκέντρωσή μας, στέλνει επιπλέον μήνυμα αισιοδοξίας, ότι όταν πάρουμε ως λαός την υπόθεση στα χέρια μας, μπορούμε να επιβάλουμε τα δίκαια αιτήματά μας, απέναντι σε όλες τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις».
Αντίστοιχα, ο πρόεδρος του σωματείου Εργαζομένων στο ΓΝ Μεσολογγίου, Κώστας Καραγκούνης, ανέφερε: «Ξοδεύεται πακτωλός χρημάτων για πολλά άλλα ζητήματα, αλλά για την Υγεία δεν υπάρχουν. Μας λένε την ίδια ώρα, πως δεν περισσεύουν για τις αναγκαίες προσλήψεις των απαραίτητων μόνιμων γιατρών, βάζοντας αδιέξοδα. Τελικά πως κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή; Προσπαθούν να “κάψουν” ό,τι έχει απομείνει από την δημόσια και δωρεάν Υγεία, να μας ωθήσουν στους ιδιώτες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter