Με 10.087 νεκρούς (και) ο Άδωνης μιλάει για… «επιτυχία»! (Video)

Με 10.087 νεκρούς (και) ο Άδωνης μιλάει για… «επιτυχία»! (Video)

Σαθρή αλλά και προσβλητική και για τη νοημοσύνη των πολιτών είναι η «γραμμή» της κυβέρνησης την οποία εγκαινίασε πρώτος στη Βουλή ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 2 Απριλίου όταν είπε πως βρισκόμαστε στο μέσο ευρωπαϊκό όρο!

Τότε που είχαμε κάπου 8.000 νεκρούς το είχε αναφέρει ως «επιτυχία» προσφέροντας συγκρίσεις για να στηρίξει τη γραμμή του.

Δεν ήταν ο μόνος αφού όπως γίνεται πάντα έτρεξαν να το επαναλάβουν πολλά νεοδημοκρατικά στελέχη, με αποκορύφωμα, χθες τον Μάκη Βορίδη -στην λογιστική του αποτίμηση- προσπαθώντας να καλύψει όλες τις αστοχίες, αποτυχίες και «ανεμελιές» της κυβέρνησης.

Στο κυβερνητικό αφήγημα δεν θα έλειπε και ο κατ’ εξοχήν ακροδεξιός λαϊκιστής της κυβέρνησης. Ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «μιζέρια»!

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στους 10.000 νεκρούς είπε ότι η Ελλάδα είναι σε πάρα πολύ καλή θέση αφού είναι 22η στην ΕΕ ανάμεσα σε 27 χώρες.

Η κυβέρνηση του αποτυχημένου άνοιξε-κλείσε, της έλλειψης του Plan b για τα εμβόλια, της άρνησης να δυναμώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, της άρνησης να προσθέσει ΜΕΘ, κατηγορεί την αντιπολίτευση και κάθε πολίτη που αντιδρά στις συνεχείς «αστοχίες» (αν είναι αστοχίες) για μίζερη αντίληψη.

Με 70-100 νεκρούς την ημέρα για 10 εκατομμύρια πληθυσμό, ας κάνει η κυβέρνηση τους υπολογισμούς της.

Δεν θα της βγουν όπως τα θέλει…

Υστερόγραφο: Μιζέρια είναι να έχει καβούρια η τσέπη σου προς την κοινωνική πολιτική αλλά να είσαι «large» προς τα ιδιωτικά συμφέροντα! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter