Με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Τι κι αν αγωνιζόταν από το 39’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ λύγισε στο β’ μέρος την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης τον οποίο νίκησε 2-0 στην 11η αγωνιστική της Super League…

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Αστέρα. Και αφού έχασε με τραυματισμό στο 21’ τον Ροντρίγκο στο 37’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ελ Καντουρί που χτύπησε εκτός φάσης τον Σουάρεθ. Αρχικά ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη, όμως μέσω VAR ο μέσος του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο αποφασισμένος για τη νίκη και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο πίεσε τον Αστέρα και αφού είχε δοκάρι στο 57’ με τον Ζίφκοβιτς, στο 64’ άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Τζόλη. Πριν προλάβει να συνέλθει ο Αστέρας ο «δικέφαλος» πέτυχε και δεύτερο γκολ (70’) αυτή την φορά με πέναλτι του Ζίφκοβιτς, που κέρδισε ο Τζόλης σε ανατροπή του από τον Πασσαλίδη. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έκανε απλώς διαχείριση του σκορ και πήρε δίκαια μια πολύτιμη νίκη.

Ο διαιτητής Φωτιάς απέβαλε τον Ελ Καντουρί και κιτρίνισε τους Γκαρθία, Γιαννούλη. Σουάρεθ, Μπ. Φερναντεθ, Σβιντέρσκι, Πασσαλίδη, Σβαμπ, Ουαγκέ, Α. Ζίβκοβιτς, Τασουλή, Μουργκ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (21’ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς (88’ Μουργκ), Καντουρί, Τζόλης (88’ Κρέσπο), Σβιντέρσκι.

AΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλο, Γκαρθία, Καστάνιο, Σουάρεθ (60’ Πασσαλίδης), Άλβαρες, Φερνάντεθ (78’ Γκόμες), Βαλιέντε (60’ Ιγκλέσιας), Τίλικα, Σίτο (78’ Τζίμας), Κρέσπι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter