Με 32 τραγούδια και πολλές εκπλήξεις το setlist των Guns N’ Roses

Με 32 τραγούδια και πολλές εκπλήξεις το setlist των Guns N’ Roses

Η περιοδεία που θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε χθες από το Άμπου Ντάμπι.

Με πολλές εκπλήξεις ξεκίνησε χθες από το Άμπου Ντάμπι η “Middle East/Europe 2023” περιοδεία των Guns N’ Roses που θα ολοκληρωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Το θρυλικό συγκρότημα βρέθηκε στη σκηνή της Etihad Arena για σχεδόν τρεις ώρες παίζοντας συνολικά 32 τραγούδια, μεταξύ των οποίων και μερικά που είχαν να παιχτούν ζωντανά εδώ και πολλά χρόνια, όπως το Bad obsession από το “Use your illusion I” και το Pretty tied up από το “Use your illusion II”, αλλά και το Anything Goes από το ντεμπούτο τους “Appetite for destruction” που είχε να παιχτεί ζωντανά από το 1988.

Από το setlist δεν έλειψαν φυσικά πολλές διασκευές (Slither, Civil war, Live and let die, Knockin’ on heaven’s door κ.ά.) και φυσικά όλες οι κλασικές επιτυχίες (Welcome to the jungle, Sweet child of mine, Paradise city, Don’t cry, November rain, You could be mine κ.ά.) που τραγουδήθηκαν από κάθε στόμα και κατέστησαν την περίπτωση των Guns N’ Roses μοναδική στα μουσικά χρονικά.

Το συγκρότημα που βρέθηκε για μεγάλο διάστημα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας επανενώθηκε το 2016 με τρία μέλη από την κλασική σύνθεση (Axl Rose, Slash και Duff McKagan) που πλαισιώνονται από τους Richard Fortus (κιθάρα), Frank Ferrer (ντραμς), Dizzy Reed (πλήκτρα) και Melissa Reese (πλήκτρα). Σύμφωνα μάλιστα με φήμες οι Guns N’ Roses δουλεύουν πάνω σε νέο άλμπουμ που θα είναι το πρώτο μετά το “Chinese democracy” του 2008.

Αναλυτικά το setlist:

01. It’s So Easy

02. Bad Obsession

03. Chinese Democracy

04. Slither

05. Pretty Tied Up

06. Welcome To The Jungle

07. Mr. Brownstone

08. Hard Skool

09. Double Talkin’ Jive

10. Reckless Life

11. Absurd

12. You Could Be Mine

13. Down On The Farm

14. Rocket Queen

15. T.V. Eye

16. Anything Goes

17. Civil War

18. This I Love

19. Live And Let Die

20. Estranged

21. Slash Guitar Solo

22. Sweet Child O’ Mine

23. November Rain

24. Wichita Lineman

25. Street Of Dreams

26. Nice Boys

27. Knockin’ On Heaven’s Door

28. Nightrain

Encore:

29. Patience

30. Don’t Cry

31. My Michelle

32. Paradise City

Οι Guns N’ Roses θα εμφανιστούν την Κυριακή 22 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, με special guests τους The Last Internationale.

H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω www.gunsnroses.com και www.ticketmaster.gr. Οι fans μπορούν να προμηθευτούν VIP Πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν premium εισιτήρια, VIP πρόσβαση στα bar κατά τη διάρκεια του show, αποκλειστικό Guns N’ Roses VIP merchandise και πολλά άλλα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter