Με 9 βαθμολογεί ο Τσιρώνης τον Κουρουμπλή

Με 9 βαθμολογεί ο Τσιρώνης τον Κουρουμπλή

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο», δηλώνει ο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης

Η αντίδραση της πολιτείας στην αντιμετώπιση της ρύπανσης του Σαρωνικού από την πετρελαιοκηλίδα «ήταν η τάχιστη δυνατή», επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης στην «Ελευθερία του Τύπου», συγκρίνοντας κινητοποιήσεις σε ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν και με λιγότερες δυσκολίες σε σχέση με την περίπτωση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» (Sea Diamond, Prestige).

Με άριστα το 10 βαθμολογεί με 9 τον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ναυάγιο και εξηγεί: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο. Όποιος στο παρελθόν μπορεί να μου υποδείξει μια άλλη διαδικασία καλύτερη, να την υποδείξει».

Ο κ. Τσιρώνης χαρακτηρίζει καιροσκοπική την κριτική που ασκεί η ΝΔ στο θέμα και την κατηγορεί για το γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές της, κατόπιν δημόσιας ανακοίνωσης του Μανώλη Κεφαλογιάννη, ως υπουργού Ναυτιλίας, καταψήφισαν την υποχρέωση των πετρελαιοφόρων να έχουν δύο πυθμένες. «Φωνάζαμε εμείς οι οικολόγοι, βγάζαμε ανακοινώσεις, δίναμε μάχη για τα διπύθμενα και η ΝΔ τα καταψήφιζε. Και βγαίνει τώρα ο κ. Μητσοτάκης βόλτα να μας το παίξει οικολόγος;», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter