Με 9.000 δρομείς πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος της Σανγκάης

Με 9.000 δρομείς πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος της Σανγκάης

Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά όχι μόνο την Κίνα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Η Σαγκάη, μια από τις μεγαλύτερες κοσμοπολίτικες πόλεις στον κόσμο, δοκιμάστηκε σκληρά. Και ενώ άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα ακυρώθηκαν φέτος, συμπεριλαμβανομένων των F1 China και ATP 100 Masters, ο Shanghai Marathon διεξήχθη κανονικά.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά για τον Μαραθώνιο της Σαγκάης που καταγράφεται ως εκδήλωση Platinum Label από την IAAF. Αν και οι περισσότερες εκδηλώσεις Platinum Label ακυρώθηκαν ή περιορίστηκαν αποκλειστικά σε ελίτ δρομείς σε όλο τον κόσμο, ο Μαραθώνιος της Σαγκάης έγινε ένας φάρος ελπίδας και θετικότητας.

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια για όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι διοργανωτές μείωσαν τον αριθμό των δρομέων σε 9.000.

Σε έναν σχολαστικά προγραμματισμένο χώρο 15.000 τετραγωνικών μέτρων, 3 ομάδες που περιλάμβαναν 3.000 δρομείς ξεκίνησαν το καθένα ξεχωριστά. Οι διαδρομές σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφευχθεί η συμφόρηση και μετά τον τερματισμό όλοι δρομείς φορούσαν μάσκες και χρησιμοποιούσαν αντισηπτικά.

Υπήρχαν αυστηροί ιατρικοί έλεγχοι για τους συμμετέχοντες, προκειμένου να μην υπάρχει ανάμεσά τους κανείς νοσούντας με covid-19.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άνδρες

Ranking Name Time Nationality

1 Jia’e Renjia 2:12:44 China

2 Yang Ding Hong 2:15:13 China

3 Li Guo Xiong 2:16:57 China

Γυναίκες

Ranking Name Time Nationality

1 Li Zhi Xuan 2:26:39 China

2 Jiao An Jing 2:33:55 China

3 Chen Wei Fen 2:37:41 China

Δείτε το βίντεο της ICARUS Sports από την διοργάνωση

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter