Με AC/DC και 500 καλεσμένους αλλά χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο ο γάμος του Σέρχιο Ράμος!

Με AC/DC και 500 καλεσμένους αλλά χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο ο γάμος του Σέρχιο Ράμος!

Παντρεύεται το ερχόμενο Σάββατο (15/6) ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος με την σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Πιλάρ Ρούμπιο και τόσο η τελετή όσο και η δεξίωση-πάρτι που θα ακολουθήσει μετά, αναμένονται να είναι υπερπαραγωγή!

Κατά αρχάς στην τελετή θα παρευρεθούν 500 καλεσμένοι, αλλά θα λάμψει δια της απουσίας του ο επί χρόνια συμπαίκτης του γαμπρού στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο για τον απλούστατο λόγο ότι δεν προσκλήθηκε, κάτι που σχολιάστηκε αναλόγως από τα ισπανικά ΜΜΕ! 

Αντίθετα, ο Ράμος κάλεσε στον γάμο τον «μισητό» αντίπαλο του και αρχηγό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και την σύζυγο του Σακίρα. Μεταξύ των VIP που θα παρευρεθούν στον γάμο είναι και τα ζεύγη Μπέκαμ, Ζιντάν, Κασίγιας, ο βραζιλιάνος Ρονάλντο, ο Ραούλ και πολλοί άλλοι.

Ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη για τους καλεσμένους είναι πως στο πάρτι-υπερπαραγωγή μετά τον γάμο θα διασκεδάσουν με τους περίφημους AC/DC. Το αγαπημένο συγκρότημα του Ράμος λέγεται ότι πήρε 1.000.000 ευρώ για να εμφανιστεί στο πάρτι…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter