Με αφορμή την υστερία της Δεξιάς η Ακρίτα παρουσιάζει την «Εθνική Ελλάδας τραγουδιού»

Με αφορμή την υστερία της Δεξιάς η Ακρίτα παρουσιάζει την «Εθνική Ελλάδας τραγουδιού»

Η Έλενα Ακρίτα αντέδρασε στην ειρωνεία του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου ο οποίος προσπάθησε να απαξιώσει της συναυλίες ειρήνης με αφορμή τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ενώ με νεώτερή της ανάρτηση στο facebook απαντά στην προσπάθεια απαξίωσης των Ελλήνων τραγουδιστών. Γράφει συγκεκριμένα:

«Με αφορμή τη συναυλία, διαβάζω κειμενάκια γυναικών wannabe συγγραφέων που επί της ουσίας λιβελογραφούν πρωτίστως κατά του Γιώργου Νταλάρα που πολύ τους πονάει ως όνομα.»

Για να συμπληρώσει:

«Γιατί όταν λείψουν τα πολιτικάντικα πρόσημα των ευκαιριακών σκοπιμοτήτων, οι καλλιτέχνες που γράφουν Ιστορία ζουν και θα ζουν στο διηνεκές.»

Διαβάστε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Με αφορμή τη συναυλία, διαβάζω κειμενάκια γυναικών wannabe συγγραφέων που επί της ουσίας λιβελογραφούν πρωτίστως κατά του Γιώργου Νταλάρα που πολύ τους πονάει ως όνομα.
Όταν αυτές οι καημένες ξεχαστούν μα τελείως, εμείς Νταλαρα θα τραγουδάμε. Και θεάρα Μοσχολιού καραδεξιά θα τραγουδάμε. Και του Στελάρα τις ξενητειές με τις μαυροφορεμένες μανάδες και του Μπιθικώτση κι ας τραγούδησε τον ύμνο της Χούντας και Μητροπάνο που ήταν ΚΚΕ και την καραμανλικιά τη φωνάρα τη Τζένη Βάνου και την Άλκηστη κι ας ανέβηκε σε αλλότρια φορτηγά και τον Πάριο που χ@στηκε για τα πολιτικά.
Και τη Χαρούλα από τη Θήβα και τη Μαρία από την Σπάρτη και τον Ορέστη από το Βόλο. Και τους παλιούς τους ρεμπέτες και τους ελαφρολαικούς ρε συ και τα κορίτσια στα σκυλάδικα που τραγουδούν βραχνά και κουρασμένα.
Και τους μεγαλους και τους μικρότερους κι όλους όσους μπήκαν μέσα στην ψυχούλα μας και την αγκάλιασαν σφιχτά.
Αυτοί μας συντροφεύουν εμάς στις χαρές και τις λύπες μας, στους καημούς και στους νταλκάδες μας, στους χωρισμούς και στα γλέντια μας, στις ζωές και στους θανάτους μας.
Γιατί όταν λείψουν τα πολιτικάντικα πρόσημα των ευκαιριακών σκοπιμοτήτων, οι καλλιτέχνες που γράφουν Ιστορία ζουν και θα ζουν στο διηνεκές.
Με τον Νταλάρα μωρέ. Εντελώς όμως.
Στη φωτό Εθνική Ελλάδος γεια σου. Βίκυ Μοσχολιού, Βασίλης Παπακωνσταντινου, Αλκηστη Πρωτοψάλτη, Γιώργος Νταλαρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter