Με αλεξίσφαιρο στο Δικαστήριο ο δολοφόνος της Κύπρου – Συνεχιζονται οι έρευνες για σoρούς θυμάτων του

Με αλεξίσφαιρο στο Δικαστήριο ο δολοφόνος της Κύπρου – Συνεχιζονται οι έρευνες για σoρούς θυμάτων του

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Στον απόηχο των εντατικών ερευνών που συνεχίζονται αδιάκοπα στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος ίλαρχος της Ε.Φ οδηγείται για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Και σήμερα όπως και την προηγούμενη δικάσιμο υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον χώρο των Δικαστηρίων ενώ ο 35χρονος συνοδευόταν από άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Αναμένεται ότι οι ανακριτές θα παρουσιάσουν νέα στοιχεία αναφορικά με τις καταθέσεις που λαμβάνονται για την υπόθεση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα δεδομένα σχετικά με την καταγγελία για υπόθεση βιασμού, με την οποία ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές και σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Mary Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu (Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί πέντε σοροί ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων δύο θυμάτων στη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.  

Πηγή:sigmalive

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter