Με Αλμπάνη η ΑΕΚ πέρασε (0-1) από την έδρα του Αρη

Με Αλμπάνη η ΑΕΚ πέρασε (0-1) από την έδρα του Αρη

Η ΑΕΚ πέτυχε να αιφνιδιάσει τον Αρη, μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με εύστοχο πλασέ του Αλμπάνη, μετά από πάσα του Κρίστισιτς και αυτό της ήταν αρκετό για να πάρει ένα πολύ μεγάλο διπλό (0-1) στο «Κλ. Βικελίδης που της εξασφαλίζει την 3η θέση της κανονικής περιόδου, πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Η ΑΕΚ πέτυχε νωρίς το γκολ και μετά κοίταξε περισσότερο τα νώτα της παρά να βγει μπροστά για ένα δεύτερο γκολ. Και με την ιταλική συνταγή Καρέρα, έγινε η πρώτη ομάδα που κράτησε τον Αρη στο μηδέν στο γήπεδο του τη φετινή σεζόν.

Ο Αρης από την πλευρά του παρουσιάστηκε κουρασμένος από το ματς Κυπέλλου στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και διαμαρτύρεται για μια φάση στο 40 όπου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φετφατζίδη από τον Κλωναρίδη.

Ο διαιτητής Καραντώνης έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σβάρνα, Βράνιες, Σιμάνσκι, Φετφατζίδη, Οικονόμου

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (85’ Ντιγκινί), Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Λάρσον (79’ Μαντσίνι), Γκάμα, Ιντέγε (38’ Ντουρμισάι)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (78’ Οικονόμου), Κλωναρίδης (53’ Αραούχο), Αλμπάνης (70’ Μάνταλος), Λιβάγια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter