Με άμυνα-παιδική χαρά η ΑΕΚ 4-3 τον Απόλλωνα γλίτωσε το έμφραγμα στο 95’

Με άμυνα-παιδική χαρά η ΑΕΚ 4-3 τον Απόλλωνα γλίτωσε το έμφραγμα στο 95’

Με αδικαιολόγητο άγχος και με αμυντική λειτουργία αλάνας ή παιδικής χαράς, η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο από τον Απόλλωνα με 3-4 για την 12η αγωνιστική της Super League αφού πρώτα γλίτωσε τα καρδιακά επεισόδια στο δίλεπτο 94’-95’.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και μπόρεσε να προηγηθεί μόλις στο 6’ με τον Ανσαριφάρντ. Όμως δύο λεπτά μετά ο Απόλλων ήταν εκείνος που σόκαρε την Ενωση και ισοφάρισε στο 8’ με τον Φερνάντεθ.

Ο «δικέφαλος» συνέχιζε να πιέζει έχοντας την κατοχή μπάλας και χρειάστηκε ένα καταπληκτικό γκολ του Λεβάι Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 19’ για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Και λίγο μετά (25’), ο Ανσαριφάρντ βρήκε ξανά δίχτυα για το 1-3 που έδιωξε το άγχος από τους φιλοξενούμενους…

Στο β’ μέρος ο «δικέφαλος» έχοντας το μυαλό του να κάνει οικονομία δυνάμεων λόγω του επερχόμενου ντέρμπι λίγο έλειψε να την πατήσει αφού στο 66’ ο Τσαμπουρής με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 και ξανάβαλε τον Απόλλωνα στο ματς.

Μέχρι τέλους του αγώνα ο Απόλλων προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά η ΑΕΚ έδειχνε ότι διαχειρίζεται καλά το υπέρ της σκορ και κατάφερε να πετύχει στο 88’ και 4ο γκολ σε αντεπίθεση με τον Ολιβέιρα (2-4). Εκεί οι παίκτες της νόμιζαν ότι το παιχνίδι τελείωσε αλλά υπολόγιζαν χωρίς τους γηπεδούχους. Στο 94’ ο Μπαξεβανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-4 και στο μισό λεπτό που απέμενε οι γηπεδούχοι κέρδισαν αρχικά πέναλτι. Μέχρι να αποφασίσει το VAR ότι είχε προηγηθεί οφσάιντ, ίσα που στον «δικέφαλο» γλίτωσαν τα καρδιακά επεισόδια!

Ο διαιτητής Γκορτσίλας έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ιωαννίδη, Τάνκοβιτς, Κρίστισιτς, Ινσούα, Λαγό,

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Τσαμπούρης (70’ Μπρούτσιτς), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Χουχούμης (46’ Τσιλούλης), Κολ, Σλίβκα, Κιτοκό (70’ Ντάουντα), Μαρκ Φερνάντεθ (80’ Μουνιέ), Ιωαννίδης (90’ Καραγκούνης).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Σβάρνας, Μιτάι (82’ Ινσούα), Σιμόες (67’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Μάνταλος (67’ Κρίστισιτς), Λιβάγια, Γκαρσία (46’ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (67’ Ολιβέιρα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter