Με ανατροπή ο Αρης έσωσε την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2)

Με ανατροπή ο Αρης έσωσε την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2)

Γκολ και βαθμούς (2-2) μοιράστηκαν σήμερα Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Super League, αν και για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η πρεμιέρα τους στο νέο πρωτάθλημα μετά την άνοδο τους στην κατηγορία…

Ο ΠΑΣ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 15’ ο Ναουμέτς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ παρά την προσπάθεια του Κουέστα και άνοιξε το σκορ. Στο 22’ κακή έξοδος του γκολκίπερ του Αρη και ο Παντελάκης με προβολή έκανε το 0-2…

Στο β’ μέρος ο Αρης βγήκε αποφασισμένος για την ανατροπή. Και μόλις στο 48’ ο Φετφατζίδης (ήταν το τελευταίο ματς του με τη φανέλα του Άρη αφού συμφώνησε με την Αλ Χορ του Κατάρ) με εξαιρετικό σουτ μείωσε σε 1-2 μετατρέποντας το παιχνίδι σε ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και πίεσαν για την ισοφάριση την οποία πέτυχαν στο 68’ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Ματίγια (2-2)!

Ο διαιτητής Ευαγγέλου κιτρίνισε τους Φετφατζίδη, Καρτάλη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Τζέγκο, Ροζ, Μαντσίνι.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα (65’ Μαντσίνι), Ματίγια, Γκάμπα, Μπερόγλιο, Φετφατζίδης, Λόπεθ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέρσμαν, Σιόντης, Καρτάλης (63’ Ντομίνγκες), Ναουμέτς, Παμλίδης, Λεό (56’ Λώλης), Κρίζμαν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter