Με ανατροπή ο ΟΦΗ, νίκησε 3-1 τον Αρη

Με ανατροπή ο ΟΦΗ, νίκησε 3-1 τον Αρη

O Αρης προηγήθηκε στο «Θ. Βαρδινογιάννης», αλλά ο ΟΦΗ με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε τρία γκολ, γύρισε το παιχνίδι και έφτασε τις 7 νίκες στην Σούπερ Λίγκα, παραμένοντας στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για τους κιτρινόμαυρους άνοιξε το σκορ ο Ιντέγε (12’) και η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το «τρίποντο» με γκολ των Βαζ (30’), Φελίπε (71’) και Φιγκεϊρέδο (73’).

Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος δήλωσε ότι «οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας. Απίστευτη προσπάθεια και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο Ρικάρντο και ο Φελίπε είναι καλό που σκόραραν, αλλά το σημαντικό είναι το σύνολο. Ήταν ένα παρά πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο κόσμος το χάρηκε. Είχε ένταση και ρυθμό».

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Σακόρ, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Φιγκεϊρέδο (89′ Μάνος), Βαζ (77′ Στάικος), Σεμέντο (37′ Φερέιρα).

Άρης (Μίκαελ Ενίνγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Μπα, Σάσα, Ματίγια (88′ Τόνσο), Φετφατζίδης, Ιντέγε, Γκάμα (68′ Μαντσίνι), Λάρσον (79′ Ντιγκινί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter