Με άνεση ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League, 0-3 τη Τσουκαρίτσκι

Με άνεση ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League, 0-3 τη Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός νίκησε και στη Σερβία την Τσουκαρίτσκι με 3-0 (3-1 το πρώτο ματς) και για 13η συνεχόμενη σεζόν θα δώσει το παρών σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μετάσχουν στην αυριανή κλήρωση (1/9, 14.00) του Europa League, παρέα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ όπως ήταν αναμενόμενο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν απολαυστική κατά διαστήματα απέναντι στην Τσουκαρίτσκι που πάλεψε να αποφύγει το μοιραίο αλλά δεν μπορούσε και το 0-3 είναι τιμητικό σκορ για αυτήν αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σωρεία ευκαιριών και για άλλα γκολ.

Στο 13’ το σουτ του Εσε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Σαμούροβιτς και στο 21’ από κόρνερ του Μπιέλ ο Ρέτσος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σέρβος γκολκίπερ έκανε την απόκρουση του αγώνα. Η υπεροχή των «ερυθρολεύκων» καρποφόρησε τελικά στο 34’. Ο Μπιέλ ελίχθηκε από δεξιά στην περιοχή των γηπεδούχων και άφησε τη μπάλα στον Μασούρα που με συρτό σουτ έκανε το 0-1. Στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Ελ Κααμπί για οφσάιντ (σωστά) και στο 45’ από ο Μπιέλ, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε με επιτόπια ντρίπλα τον αντίπαλο του και σχεδόν πέφτοντας με δυνατό σουτ έκανε το 0-2, μέσα σε αποθέωση από 1000 οπαδούς του Ολυμπιακού και του… Ερυθρού Αστέρα.

Στο 53’ από κόρνερ του Φορτούνη, ο Ρέτσος με κεφαλιά έκανε το 0-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Φορτούνης έφτασε τις 300 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού (με 85 γκολ και 90 ασίστ) κι έγινε ο 6ος ποδοσφαιριστής που το καταφέρνει πίσω από τους Τζόρτζεβιτς, Καραταΐδη, Ανατολάκη, Αλεξανδρή και Μαυρογενίδη.

Οι Σέρβοι από τη πλευρά τους έφτασαν στη πρώτη τελική τους στο 67’ με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει το αδύναμο σουτ του Στάνκοβιτς. Ακολούθως ο Ελ Αραμπί μέχρι το τέλος του αγώνα έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 85’ ο Μπιέλ πλάσαρε αλλά ο Σαμούροβιτς έσωσε το 0-4. Όπως έκανε και στα σουτ των Σκάρπα και Μπιέλ στις καθυστερήσεις.

Ο Ολλανδός ρέφερι Ντάνι Μακέλι «κιτρίνισε» τον Ντρέζγκιτς.

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Σαμούροβιτς, Στεφάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (82’ Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (77’ Κόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (65’ Αλίνβι), Νίκσεβιτς, Γιάνκοβιτς (46’ Ζοσέ Μάριο), Ιβάνοβιτς (77’ Οβούσου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος (58’ Πορόζο), Φρέιρε, Βρουσάι, Έσε, Καμαρά (46’ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης (58’ Σκάρπα), Μπιέλ, Μασούρας (68’ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (46’ Ελ Αραμπί).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter