Με αντίσκηνα οι εργαζόμενοι του Mega έξω από τα γραφεία Βαρδινογιάννη (Photos)

Με αντίσκηνα οι εργαζόμενοι του Mega έξω από τα γραφεία Βαρδινογιάννη (Photos)

Συνεχίζουν να βρίσκονται οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη και ζητούν επίσημη ενημέρωση για το πότε θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Δεκάδες εργαζόμενοι του καναλιού που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες βρίσκονται έξω από τα γραφεία και έχουν στήσει αντίσκηνα ενώ δηλώνουν πως θα περάσουν όλο το βράδυ εκεί μέχρι να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον του Mega και τα λεφτά που τους οφείλονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεγαλομέτοχος του Mega, Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους πριν από 20 μέρες είχε πει ότι μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει το κανάλι, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πλευρά του -κατά την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους- ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει το κανάλι αλλά δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο καθώς δεν ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.

Αν δεν αλλάξει κάτι ως προς τις προθέσεις των μετόχων το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο αφού σύμφωνα με τον νόμο στις 27 Φεβρουαρίου θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν έκαναν αίτηση αδειοδότησης. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter