Με απόφαση Μητσοτάκη αναβαθμίζεται o Νίκος Ρωμανός, που… βαρέθηκε να λέει συλλυπητήρια μετά την τραγωδία των Τεμπών (Video)

Με απόφαση Μητσοτάκη αναβαθμίζεται o Νίκος Ρωμανός, που… βαρέθηκε να λέει συλλυπητήρια μετά την τραγωδία των Τεμπών (Video)

Καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ αναλαμβάνει ο Νίκος Ρωμανός με απόφαση Μητσοτάκη. Ο Νίκος Ρωμανός, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό για τα fake news κατά του Νίκου Παρασκευόπουλου, τα οποία υποχρεώθηκε να ανακαλέσει αλλά για το γεγονός πως πριν από λίγους μήνες… βαρέθηκε, κατά δήλωσή του, να απευθύνει συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων(!) της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών…

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον μέχρι πρότινος διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, ο οποίος υποχρεώθηκε σε άτακτη οπισθοχώρηση τον περασμένο Μάιο, περίπου δύο χρόνια μετά τα ασύλληπτα fake news, που εκτόξευσε ως διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ κατά του Νίκου Παρασκευόπουλου, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, ο Νίκος Ρωμανός, αναμασώντας τη γνωστή γαλάζια «καραμέλα» για τον «νόμο Παρασκευόπουλου», και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2021 είχε ισχυριστεί πως δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων, αφού είχε αποφυλακιστεί με τον συγκεκριμένο νόμο, εν συνεχεία διέπραξε νέο βιασμό, στα Πετράλωνα.

Φυσικά, επρόκειτο για ένα συνειδητό ψευδή ισχυρισμό, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της ΝΔ να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το φιάσκο.

Όπως είχε ισχυριστεί… δεν είχε τον χρόνο να τσεκάρει την είδηση.

Ας θυμηθούμε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Απίστευτη ομολογία από τον Ρωμανό: «Δεν είχα χρόνο να τσεκάρω την είδηση για τον νόμο Παρασκευόπουλου»

«Έχουμε βαρεθεί να επαλαμβάνουμε θερμά συλλυπητήρια»

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Ρωμανός μετά την τραγωδία των Τεμπών είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ πως… βαρέθηκε να απευθύνει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Ξεκινάω με το αυτονόητο που έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε, αλλά είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».

Στη συνέχεια αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Διαβάστε περισσότερα: Προκλητικός Νίκος Ρωμανός για τραγωδία στα Τέμπη: «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter