Με αυτογκόλ ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Με αυτογκόλ ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Ο ΟΦΗ πέρασε από το Αλκαζάρ (1-0), ανέβηκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΛ παρέμεινε στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις και η κρητική ομάδα πήρε το «τρίποντο» με αυτογκόλ του Σπαρβ στο 58’.

«Δεν παίξαμε τόσο καλά, όσο με τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική. Είχαμε όμως τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, όμως από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Κρατάμε ατομικές αποδόσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Είναι μεταβατικό στάδιο για την ομάδα, υπάρχει μια ανισορροπία, μπαίνουν- βγαίνουν παιδιά στο ρόστερ», δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας Γιάννης Τάτσης.

Ο κόουτς του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος ανέφερε στην κάμερα ότι «αγωνιστήκαμε αρκετά καλά, οι ποδοσφαιριστές μου είχαν συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα ήμασταν στο στιλ παιχνιδιού που θέλαμε, ήμασταν δηλαδή κυρίαρχοι. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, να αποβάλλουμε μόνο το αδικαιολόγητο στρες. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο».

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γλυνό, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλα, Σπαρβ, Τρούγιτς, Μπαλογιάννη και Σωτηρίου.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος (64’ Γλυνός), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80′ Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πινακάς (56’ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (56’ Γιουνές), Πλατέλλας.

ΟΦΗ: (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης( 88’ Κοροβέσης), Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Μπαλόγιαννης(78’ Γιάννου), Σαρδινέρο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter