Με βροχή το πασχαλινό τραπέζι

Με βροχή το πασχαλινό τραπέζι

Βροχερός ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα

Βροχερός καιρός θα επικρατήσει από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής του Πάσχα έως και το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα σε πολλές περιοχές της χώρας. Την Τρίτη του Πάσχα βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά.

Ιδιαίτερα για το βράδυ της Ανάστασης δεν αναμένονται φαινόμενα, με εξαίρεση την κεντρική Μακεδονία, όπου υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία στις πεδινές ηπειρωτικές περιοχές και τα νησιά θα είναι μεταξύ 13 και 19 βαθμών, ενώ οι άνεμοι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι ασθενείς (έως 3 μποφόρ). Στις νησιωτικές περιοχές, κυρίως του νοτίου Αιγαίου, οι άνεμοι θα πνέουν έως μέτριοι (έως 5 μποφόρ).

Την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου 2017, στη Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσει συννεφιά με τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, φαινόμενα τα οποία το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση από το απόγευμα, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν και θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, αναμένονται βροχές ή καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα. Τις βραδινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter