Με… δόσεις το άνοιγμα των σχολείων – Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων

Με… δόσεις το άνοιγμα των σχολείων – Η εισήγηση των λοιμωξιολόγων

«Ναι» στο άνοιγμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής εμπειρογνωμώνων προς το υπουργείο Παιδείας.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συναινεί στο άνοιγμα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία και τους Παιδικούς Σταθμούς να λειτουργούν με αυστηρά μέτρα από τις 11 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Κατά την τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, οι ειδικοί πρότειναν το άνοιγμα των δομών της πρωτοβάθμιας και εκπαίδευσης την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο διαφώνησαν σχετικά με την επανέναρξη των Γυμνασιών και των Λυκείων την ίδια ημέρα.

Η επιτροπή αποφάσισε την επανεξέταση των επιδημιολογικών δεδομένων από την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επαναλειτουργίας των δομών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα αποσαφηνιστούν μέσω των κυβερνητικών ανακοινώσεων που αναμένονται από ώρα σε ώρα.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, είχε δηλώσει το Σάββατο ότι αναμένεται το άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 11 Ιανουαρίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter