Με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιβαδειά

Με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιβαδειά

Η ΑΕΚ πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της με τον Λεβαδειακό και με δύο τέρματα του Λιβάι Γκαρσία νίκησε εύκολα (2-0), σημειώνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο 45λεπτο η Ενωση ήταν φλύαρη και δεν μπόρεσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι επίσης ήταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Στο δεύτερο μέρος ο Λιβάι Γκαρσία έκανε τη διαφορά, σκοράροντας στο 50’ και στο 70’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος μας περίμενε. Έπρεπε να αποφύγουμε φάουλ και αντεπιθέσεις, έπρεπε να δείξουμε υπομονή γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος και για τις δύο ομάδες, όμως πήραμε μία σημαντική νίκη. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα που μας έλειπαν. Κάθε νίκη μου δίνει χαρά για την προσπάθειά των παικτών μου», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάσμινκο Βέλιτς δήλωσε:

«Ίσως δεν το πιστέψαμε όσο θα έπρεπε. Μπήκαμε καλά, ήμασταν καλοί αμυντικά και δεν είχαμε πρόβλημα. Αργότερα αρχίσαμε να έχουμε κάποια προβλήματα από τους παίκτες της ΑΕΚ. Χάσαμε τη δυνατότητα να παίζουμε τις δεύτερες μπαλιές και να δημιουργήσουμε πρόβλημα.

Τη διαφορά την έκανε η ταχύτητα και η δύναμη των παικτών την ΑΕΚ. Χάσαμε χωρίς λόγο. Είναι πολύ γρήγοροι οι παίκτες της ΑΕΚ, εκεί υστερήσαμε και το πληρώσαμε. Δίκαια νίκη της ΑΕΚ».

O Βεργέτης (Aρκαδίας) έδωσε κίτρινη κάρτα στους Χάμοντ, Νίκα, Βινίσιους,  Πινέδα, Μάνταλο.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Λούα Λούα (85’ Γιαννιώτας), Μουτίνιο, Νίκας, Μεχία, Χάμοντ (83’ Σκβάρκα), Τορό (63’ Πέτρε).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα (72’ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (79’ Μάνταλος), Αραούχο, Γκαρσία (92’ Γαλανόπουλος).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter