Με δύο γκολ του Μακέντα ο ΠΑΟ «καθάρισε» τον Παναιτωλικό

Με δύο γκολ του Μακέντα ο ΠΑΟ «καθάρισε» τον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μακέντα επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 15’. Ο Αποστολάκης μπήκε από δεξιά, ευνοήθηκε από την κόντρα με τον Χουάνκαρ, γύρισε την μπάλα στον Καρέλη, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Μπρινιόλι πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι πράσινοι κυριάρχησαν και έχασαν ευκαιρίες με τους Μακέντα (22’), Αϊτόρ (27’ και 28’), Κώτσιρα (29’).

Στο 49’ ο Χουχούμης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα κλώτσησε μέσα στην περιοχή τον Αϊτόρ, αλλά ο Γκάμαρης έδειξε «παίζεται». Με παρέμβαση του VAr-ιστα, ο Αθηναίος ρέφερι είδε το μαρκάρισμα στο βίντεο και σφύριξε πέναλτι. Στο 53΄ο Μακέντα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο Χουχούμης ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον Παναιτωλικό. Στο 66’ έχασε την μπάλα από τον Μαουρίτσιο, αυτός τροφοδότησε τον Μακέντα που με σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίκτυα (2-0).

Ο Γκάμαρης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντουάρτε, Τσιγγάρα, Χουχούμη, Λούι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (75’ Μπουζούκης), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (75’ Χατζηγιοβάνης), Βιτάλ (67’ Παλάσιος), Μακέντα (82’ Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης (78’ Λούι), Κορνέλιους, Αντούνες, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μόρσεϊ (61’ Μεντόσα), Ντουάρτε (78’ Μπελεβώνης), Καρέλης (58’ Βέργος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter