Με δύο γκολ του Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Χέρακλες

Με δύο γκολ του Ολιβέιρα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Χέρακλες

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε κέφια στο φιλικό με την Χέρακλες Αλμέλο, σκόραρε δύο φορές και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1. Ο Πορτογάλος φορ άνοιξε το σκορ στο 14’, ενώ η Ολλανδική ομάδα απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 16’ με τον Φλόετ. Το νέο απόκτημα του Δικέφαλου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 33’ με πανέμορφο συρτό σουτ.

«Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια και το παιχνίδι με την Σαρλερουά ήταν καλό παιχνίδι και σήμερα είδαμε πράγματα από την ομάδα, είδαμε τους παίκτες να προσπαθούν να ελέγξουν το παιχνίδι. Υπάρχουν φυσιολογικά κάποια λάθη και κάποιες αντιδράσεις που δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, για να διορθώσουμε τα λάθη μας», δήλωσε ο Ρ. Λουτσέσκου, ενώ ο Ν. Ολιβέιρα επίε: «Είναι φυσιολογικό ότι ένας επιθετικός θέλει να σκοράρει, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και την συνολική εικόνα της ομάδας. Είμαστε στο σωστό δρόμο, έχουμε 2-3 εβδομάδες για να βελτιωθούμε, δουλεύουμε σκληρά και υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα».

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβάμπ, Καντουρί, Μουργκ, Καγκάβα, Ολιβέιρα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο (Λύρατζης 74′ ), Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Βρακάς (Κωνσταντέλιας 70΄) Κούτσιας (Τζόλης 88′).

Χεράκλες Αλμέλο: Μπούκερ, Κουαλιάτα, Μπακμπούρντ, Μπουργζόργκ, Κνέστερ, Φλόετ (, Ντε Λα Τόρε, Σουφς, Γιάκομπσεν, Ιμπραΐμογλου, Αμίσι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter