Με δύο ταυτότητες ο Βέλγος, που εκτέλεσαν στη Βούλα

Με δύο ταυτότητες ο Βέλγος, που εκτέλεσαν στη Βούλα

Σε επαφή με την εταιρία που διαχειριζόταν το διαμέρισμα, το οποίο είχε νοικιάσει ο Βέλγος που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στη Βούλα, προσπαθούν να έρθουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βέλγος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα μέσω Airbnb, γεγονός που δείχνει ότι είχε έρθει στην Αθήνα, πιθανότατα για κάποια δουλειά και θα επέστρεφε στην πατρίδα του. Ενδεχομένως να ήθελε να διεκπεραιώσει κάποια συναλλαγή, αν και ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα, όπως εξηγούν οι αστυνομικοί. Μαζί του έφερε αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες και εξετάζεται από τις ελληνικές Αρχές.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης του θύματος. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο διαφορετικές ταυτότητες, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι ο Βέλγος εμφανιζόταν ως έμπορος, χωρίς να είναι γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δράστες του έστησαν ενέδρα χθες το βράδυ έξω από την πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες, η οποία παρακολουθούσε από πριν τις κινήσεις του θύματος, προσέγγισε αιφνιδιαστικά και γρήγορα τον Βέλγο. Ο αναβάτης της μηχανής που καθόταν πίσω από τον οδηγό έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι δύο φορές το θύμα. Στο σημείο υπήρχε σκοτάδι, ενώ οι δράστες δεν άφησαν πίσω τους κανένα ίχνος, παρά μόνο δύο κάλυκες των 9 mm. Οι κάλυκες εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση, αν και το πιθανότερο είναι τα όπλα να ήταν καθαρά.

Οι δύο αναβάτες της μηχανής ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν στους γύρω δρόμους. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα θα ανοίξουν κύκλο καταθέσεων από το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, για να διαπιστώσουν ποιος μπορεί να τον έχει στοχοποιήσει. Η εκτέλεση πάντως χαρακτηρίζεται επαγγελματική, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το «συμβόλαιο θανάτου» από άτομο που για άγνωστο λόγο ήθελε να «βγάλει από τη μέση» το θύμα.

Πηγή:ethnos.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter