Με εκδηλώσεις αγάπης υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία (Photos)

Με εκδηλώσεις αγάπης υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία (Photos)

Με εκδηλώσεις αγάπης υποδέχθηκαν σήμερα Τρίτη οι κάτοικοι και οι φορείς των Λεχαινών Ηλείας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη στα πλαίσια της περιοδείας του που πραγματοποιεί σήμερα στον νομό.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com στην είσοδο του δημαρχείου του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, τον υποδέχθηκε ένας πιτσιρικάς με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και πλήθος κόσμου. Πολλοί ήσαν αυτοί που τον πλησίασαν τον αγκάλιασαν αυθόρμητα και τον προέτρεψαν να συνεχίσει τον αγώνα του προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει η κυβέρνηση της χώρας.

Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε μαζί του ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, του επεσήμανε το μεγάλο θέμα της ακύρωσης κατασκευής από την κυβέρνηση της ΝΔ του δρόμου – καρμανιόλα Πάτρας – Πύργου που «καίει» τους τελευταίους μήνες την Ηλεία. Ο κ. Λέντζας τόνισε στον κ. Τσίπρα την ανάγκη της άμεσης εκτέλεσης του έργου όπως αυτή είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση προκειμένου να σταματήσουν – όπως είπε – να χάνονται αθώοι άνθρωπο .

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως περίεργη και εκδικητική την ενέργεια της Νέας Δημοκρατίας να ακυρώσει την κατασκευή του δρόμου και υπογράμμισε ότι ο τρόπος που έχει διαλέξει η νυν κυβέρνηση για την υλοποίηση του έργου είναι πολύ δύσκολος και ενδέχεται αυτό τελικά να παραπεμφθεί στις καλένδες με σοβαρές συνέπειες για την περιοχή.

Μετά την γενέτειρα του πεζογράφου Ανδρέα Καρβαβίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχώρησε για την Αρχαία Ολυμπία προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Γιώργιο Γεωργιόπουλο.

Λίγο αργότερα έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ στις 7 το απόγευμα αναμένεται να μιλήσει στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο Ηλείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter