Με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός νίκησε στα Γιάννινα 2-1 και ξαναβρέθηκε στην κορυφή

Με Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός νίκησε στα Γιάννινα 2-1 και ξαναβρέθηκε στην κορυφή

Απόδραση με νίκη 2-1 του Ολυμπιακού από τα Γιάννινα με δράστη τον Ελ Αραμπί που τον έφερε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Οι δύο ομάδες μπήκαν για ν παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που στο 17’ άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα του Μασούρα ο Αγκιμπού Καμαρά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να έχει μια καλή ευκαιρία στο 31’ με τον Μαντί Καμαρά και τον ΠΑΣ να απαντάει με τον Περέα στο 33’. Ο ΠΑΣ πίεσε μέχρι τέλος του ημιχρόνου για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Βατσλίκ, ενώ οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να βγουν με αξιώσεις στην αντεπίθεση…

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς πέρασε τον Εμβιλά και ο Ολυμπιακός άλλαξε παράταξη στο γήπεδο σε 4-3-3 με στόχο να κάνει στους «ερυθρόλευκους» πιο επιθετικούς και πράγματι είχαν δύο καλές φάσεις για γκολ, όμως στο 59’ ο ΠΑΣ σε μια αντεπίθεση κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ρέαμπτσιουκ και αφού το έλεγξε το VAR, ο Εραμούσπε το εκτέλεσε κι έκανε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι και τον Ελ Αραμπί και στο δίλεπτο 68’-69’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 1-2. Πρώτα σε κεφαλιά του Παπασταθόπουλου που σταμάτησε στο δοκάρι του ΠΑΣ και στη συνέχεια σε γύρισμα του Αγκιμπού.

Ο Μαρτίνς συνέχισε να αλλάζει συστήματα, έβαλε στο παιχνίδι και τους Ροντρίγκες και Βαλμπουενά και η ομάδα του βρήκε στόχο. Στο 84’ σέντρα του Βαλμπουενά σύγχυση στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ελ Αραμπί που από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Η φάση ελέγχθηκε για επιθετικό φάουλ αλλά το γκολ μέτρησε και ο Ολυμπαικός πήρε μια πολύτιμη νίκη.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Γκαρντάφσκι, Παπασταθόπουλο, Α. Καμαρά, Σνάιντερ, Ρέαμπτσιουκ, Περέα, Μ. Καμαρά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (88’ Μπρένερ), Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα (86’ Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76’ Μορέιρα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (68’ Ελ Αραμπί), Καμαρά, Ονιεκούρου (46’ Εμβιλά), Αγκιμπού (78’ Βαλμπουενά), Μασούρας (78’ Ροντρίγκες), Τικίνιο (88’ Παπαδόπουλος)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter