Με εντολή του αστυνομικού ο Κούγιας μηνύει τον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου Κώστα

Με εντολή του αστυνομικού ο Κούγιας μηνύει τον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου Κώστα

Να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Απόστολου Λύτρα ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη ο οποίος «έσβησε» στο Ιπποκράτειο λίγες μέρες αργότερα, μετά από άνιση μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί την οικογένεια του 16χρονου ενώ ο Αλέξης Κούγιας τον 34χρονο αστυνομικό. Ο Αλ. Κούγιας, σε ανακοίνωσή του, προαναγγέλλει μήνυση και αγωγή κατά του Απ. Λύτρα μετά τις δηλώσεις του ότι: «Αν δεν ήταν Ρομά θα είχε προφυλακιστεί ο αστυνομικός».

Δείτε επίσης: «Βόμβα» Λύτρα για τον 16χρονο Κώστα: «Αν δεν ήταν Ρομά θα είχε προφυλακιστεί ο αστυνομικός»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Ορισμένοι αυτοπροτεινόμενοι δικηγόροι που, όπως πληροφορήθηκα από την εντολέα μου κα Σ.Π., επιβάλλονται από τις συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές και οι οποίοι συνήθως μόνο και μόνο για λόγους δημοσιότητας, έστω και αν αυτή συνήθως είναι αρνητική, κάνουν αμετροεπείς δηλώσεις, μόνο και μόνο για να δουν την εικόνα τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε άλλα ΜΜΕ, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν αναφέρονται σε υποθέσεις που έχουν ήδη κριθεί από τακτικούς Δικαστές.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας του αειμνήστου 16χρονου θύματος διαδίδει την ψευδή και συκοφαντική για τον 34χρονο αστυνομικό είδηση, ότι δήθεν υπάρχει βίντεο, το οποίο αποδεικνύει ότι ο εντολέας μου πυροβόλησε σε ευθεία βολή κατά του αειμνήστου θύματος.

Σήμερα έλαβα εντολή από τον 34χρονο εντολέα μου να μηνύσω τον συγκεκριμένο δικηγόρο και να καταθέσω αγωγή εις βάρος του γι’ αυτή την ψευδή και συκοφαντική είδηση, αφού κανένα τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει στη δικογραφία, και κυρίως να του υπενθυμίσω, εκτός αν δεν έχει διαβάσει τη δικογραφία, ότι ήδη για τη μη προσωρινή κράτηση του 34χρονου και πολυβραβευμένου με ηθικές βραβεύσεις, λόγω της προσφοράς του σε συνανθρώπους μας, των οποίων τη ζωή έσωσε με κίνδυνο της δικής του ζωής, οικογενειάρχη αστυνομικού έχουν αποφανθεί υπέρ της ελευθερίας του, με ό,τι αυτό σημαίνει για το μέλλον της υπόθεσης, με έναν τυπικό μόνο όρο περιοριστικών μέτρων, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μια εμπειρότατη Πρόεδρος Πρωτοδικών και τρεις Πρωτοδίκες συμπεριλαμβανομένου και του Α΄ Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης κ. Γόγαλη και του συστήνω να μην επαναλάβει την προσβλητική για τη Δικαιοσύνη και τους τέσσερις αυτούς τακτικούς Δικαστές δήλωση του, ότι, ‘’εάν το θύμα δεν ήταν Ρομά, ο αστυνομικός θα ήταν φυλακή’’.

Δυστυχώς ορισμένοι συνάδελφοι, προκειμένου να είναι στη δημοσιότητα, δεν σέβονται ούτε το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων, ούτε τους όρους που καθορίζουν την νομική αξιοπρέπεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter