Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Πρόγραμμα Αλληλεγγύης του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ (Video)

Στο 13ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης, που στήριξε το έργο ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας δώρα αγάπης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συμμετείχαν όπως κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι των ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ.

Η Φλόγα και ο Θεόφιλος στην Αθήνα, τα Παιδικά Χωριά SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, τα Χελιδωνάκια στη Λάρισα, το Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Παναγιάς Καλυβιανής στην Κρήτη και το Φωτεινό Αστέρι στην Πάτρα, είναι τα ιδρύματα στα οποία δόθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής κ.α.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι των ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία πρωτότυπη εθελοντική δράση. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, επισκέφθηκαν τη Σχολή Μαγειρικής Etoile και υπό την καθοδήγηση των ειδικών παρασκεύασαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα τα οποία δόθηκαν σε άστεγους συνανθρώπους μας με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Emfasis.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.