Μια «καλή μέρα» από τη Βοστώνη

Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο μικρός Νέστορας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο μικρός Νέστορας από τη Θεσσαλονίκη. Το παιδάκι πάσχει από εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια ή αλλιώς μονήρη κοιλία.

Η επέμβαση πήγε καλά και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πολιτών συγκεντρώθηκε το ποσό των 300.000 ευρώ, το οποίο μαζεύτηκε εντός λίγων ημερών προκειμένου να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

"Καλημέρα από Βοστώνη!

Χθες στις 8 Αυγούστου μετά από 8 δύσκολες ώρες ο Νέστορας μας, βγήκε από το χειρουργείο! Η επέμβαση για την οποία πετάξαμε στην άλλη άκρη του κόσμου έγινε με επιτυχία. Οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες. Ο μικρός βρίσκετε σε καταστολή στην εντατική μονάδα.

Για μια ακόμα φορά δεν φτάνουν τα λόγια να εκφράσουν το συναίσθημα μας. Δεν υπάρχουν κατάλληλες λέξεις να σας πούμε ευχαριστώ!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας...

Σήμερα ξημέρωσε μια νέα μέρα!

Κατερίνα και Νίκος"

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.