Με εξώδικα απαντά ο Παρασκευόπουλος για τα ψέματα στο θέμα των Πετραλώνων

Με εξώδικα απαντά ο Παρασκευόπουλος για τα ψέματα στο θέμα των Πετραλώνων

Με εξώδικα απαντά ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σε όσους ψευδώς ισχυρίστηκαν ότι ο βιαστής των Πετραλώνων αποφυλακίστηκε με τον δικό του νόμο. Η Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένη να κινηθεί δυναμικά και με κάθε τρόπο, ακόμα και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, στα χτυπήματα που δέχεται από ακροδεξιούς καλοθελητές και τα στελέχη της ΝΔ.

Χθες, Δευτέρα, ο ίδιος ο Νίκος Παρασκευόπουλος εξέδωσε μια οργισμένη απάντηση στα όσα ακούγονται, ενώ απάντηση έδωσε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος δράστης που εξακολουθεί να αναζητείται από την αστυνομία, γεννημένος το 1986 στη Βουλγαρία, είχε καταδικαστεί για βιασμό σε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών και μπήκε στη φυλακή στις 17 Αυγούστου 2015.

Αποφυλακίστηκε στις 14 Αυγούστου 2020, με το υπ’ αριθμ. 149/13-8-2020 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, «σύμφωνα με τα άρθρα 105-110 προϊσχύσαντος ΠΚ», αφού εξέτισε τέσσερα (4) έτη, πέντε (5) μήνες και ένδεκα (11) ημέρες και του υπολογίστηκαν ευεργετικά 935 ημέρες («μεροκάματα»).

Με βάση τις πληροφορίες αυτές, προκύπτει έτσι ότι δεν αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου ή οποιονδήποτε ανάλογο αποσυμφορητικό νόμο αλλά με τις κοινές διατάξεις του προϊσχύσαντος Ποινικού Κώδικα για την υφ’ όρον απόλυση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter