Με γιατρούς άρχισε να τα βάζει τώρα ο Μανόλης Καψής

Με γιατρούς άρχισε να τα βάζει τώρα ο Μανόλης Καψής

Ανοιχτή κόντρα άνοιξε ο δημοσιογράφος Μανόλης Καψής με τον γιατρό Παναγιώτη Παπανικολάου επειδή δημοσίευσε καταγγελία συναδέλφων του στο Σωτηρία

Μπορεί οι καταγγελίες από γιατρούς-νοσηλευτές για τα ελλειπή μέτρα προστασίας να πληθαίνουν συνεχώς, ενώ την ίδια ώρα εκατομμύρια πολίτες να εκδηλώνουν την εκτίμησή τους για το έργο των υγειονομικών, όμως ο δημοσιογράφος Μανόλης Καψής θεώρησε ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να καταφερθεί εναντίον του γιατρού Παναγιώτη Παπανικολάου επειδή τόλμησε να κοινοποιήσει καταγγελία συναδέλφων του γιατρών από το ”Σωτηρία” ότι οι μάσκες που έχουν δοθεί στους γιατρούς στα ελληνικά νοσοκομεία είναι “μαϊμού”.

Για τον σκοπό αυτό μάλιστα αφιέρωσε και ολόκληρο άρθρο στην ιστοσελίδα captial.gr με τίτλο «ο διασυρμός ενός γιατρού-συνδικαλιστή».

«Ο κ. Παπανικολάου είναι συνδικαλιστής γιατρός. Πιο αριστερός από τους αριστερούς. Και πιο συνδικαλιστής από γιατρός. Εξαιρετικά ενεργός στα social media, τουιτάρει αδιαλείπτως. Σε σημείο κάποιοι να αναρωτιούνται αν προλαβαίνει να ασκεί το επάγγελμα του ιατρού στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Άγνωστο», αναφέρει στο άρθρο του.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο twitter προχωρά ένα βήμα παρακάτω γράφοντας:

«Νομίζω αύριο ο Παπανικολάου θα ασχοληθεί για λιγο με τη δουλεια του και θα σταματήσει να τουιταρει. Αν και δεν ειναι βέβαιο. Δουλεύεις και με το σβέρκο κόκκινο. Αν δεν νιώθεις ντροπή».

Φυσικά άμεση ήταν η απάντηση από τον Παναγιώτη Παπανικολάου, όπου του απάντησε δεόντως ”Ποιός ; … ο Μαν0λης ο Καψής ( ; ) εξακολουθεί να συκοφαντεί τους γιατρούς της πτέρυγας #COVIDー19 του “Σωτηρία” που εδώ κι έναν μήνα νοσηλεύουν καθημερινά δεκάδες ασθενείς της επιδημίας. Έτσι φαίνεται καθαρά από την μια η σαπίλα κι από την άλλη η ελπίδα της Ελληνικής κοινωνίας. ” 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter